18 Ocak 2016 Pazartesi

Vale Hizmeti


Vale Hizmetinde Öncü Kuruluşlardan Olan Şoför Kiralama Tüm Vale ve Park Hizmetlerinde Davetlerinizde Daima Yanınızda

Vale Hizmeti

valekiralamaÜst düzey toplantılar , değer verdiğiniz davetler, kurumsal iş yemekleri ve daha bir çok nezih davet ve toplantılarınız için özel bir servis profesyonel bir ekip ve Modern çizgileri ile Şoför Kiralama emrinizde. Özenerek hazırladığınız davetlerinizde misafirlerinizin karşılanması ve profesyonel bir şekilde yönlendirilmesi kuşkusuz sizin için çok önemlidir bu hizmeti değnekçilerle yada bahşiş peşinde koşan ekiplerle değil profesyonel vale ekibi ile yapmak sizin en doğal hakkınız işte bu anlamda size ihtiyaçlarınızı belirleyip yardımcı olabilecek yegane Vale ekibimizle daime emrinizde bulunmaktan onur duyuyoruz. Ülkemizin bir çok şehrindi bu önemli hizmeti sizlere sunan firmamız sizin belirlediğin otoparklarda misafirlerinizin aracını kontrol altına alır ve teslim aldığı gibi giderken teslim edip uğurlama işlemini tamamlar.

Vale park işlemi sırasında araç alındıktan sonra içinde değerli eşyaların olup olmadığı müşteri bilgisi dahilinde kontrol edilerek aracın teslim alınması ise Vale Park personeli görev yetki sorumluluklarına göre araçların teslimini, otoparkın kontrol ve güvenliğinin sağlanması hizmetlerini kapsamaktadır. Vale Park görevlileri görevini sıfır hata prensibi ile yapma gayretindedir. Araç güvenliği ve aracın teslim edildiği gibi teslim alınması konusunda gerekli hassasiyeti gösterir. Vale Park hizmetimizin sağlandığı en önemli kolaylık tüm noktalarda zaman kaybını ve zahmetini engellemektir. İş görüşmelerinizde, iş seyahatlerinizde, özel randevularınızda, aile toplantılarınızda, kurumsal davetlerde ve bir çok organizasyonda Vale hizmeti ile, hem zamandan tasarruf edip hem de değerli anların keyfini çıkarabilirsiniz. Valenin görevi, sizlere özel araçlarınızda ve mekanlarınızda güvenilir bir ortam sağladığı gibi işlerinize de kolaylık katmaktır.

       Örneğin; Valelerimiz, misafirlerinizin bulunduğu bir iş seyahatinde, sizlere özel aracınızda konforlu bir ulaşım sağlamaktadır. Böylece, trafikte kaybedeceğiniz zamanı daha değerli hale getirebilecek ve misafirlerinizle ilgilenebileceksiniz. ‘Şoför Kiralama Ajansı‘ firması olarak, sizlere güvenli ve kazançlı bir hizmet sunmak bizim en birinci görevimizdir.

            Ayrıca, dilediğiniz davetlerde veya özel gecelerde Şoför Kiralama Ajansı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Özellikle, düğün ve kokteyl benzeri organizasyonlar sonrası, alkollü durumlarda sevdiklerinizi tehlikeye atmamak için, artık kendinizden fedakârlık yapmak zorunda değilsiniz! Gerektiği zaman yanınızda olan ‘Şoför Kiralama Ajansı’ ayrıcalığı, arkadaşlarızla ve ailenizle birlikte daha eğlenceli anlar paylaşmanızı sağlar. Valenin sağladığı kolaylıklardan yararlanmak için, ‘Şoför Kiralama irtibata geçip, daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
♕Part Time Makam Şoförünüz
        ☆☆☆☆☆ Vale Hizmeti ☆☆☆☆☆

1 yorum:

  1. http://xn--ofrkiralama-sfb67k.com/hizmetlerimiz/vale/vale-hizmeti - Yorgunsunuz ve Araç Kullanmak İstemiyorsunuz.. 7/24 Şoför Kiralama Hizmeti Part Time Makam Şoförünüz

    YanıtlaSil